Voor wie zijn onze cursussen bedoeld?

De cursussen van ONMA zijn praktijkgericht. Door de juiste balans tussen theorie en praktische voorbeelden leer je waarom iets werkt en ook direct hoe je daar je voordeel mee kan doen.

Trainingen voor het bedrijfsleven

Het doel van ONMA is om kennis over online marketing bij de juiste persoon in de organisatie te krijgen. Daarom zijn onze trainingen geschikt voor ondernemers, zoals ZZP-ers die zelf hun website beheren, maar ook voor marketing- en communicatiemedewerkers en onlinemarketing-medewerkers van grotere bedrijven.

Ook voor reclamebureaus en webdesigners

Zelfs webdesigners en website bouwers kunnen hun klanten betere producten bieden dankzij de inzichten uit onze trainingen. Door de geleerde technieken toe te passen in websites waaraan ze werken maken ze hun klanten succesvoller. Daar worden wij blij van. Daarom delen wij onze kennis via deze trainingen.

Overal en online

Niemand houdt van reizen en uren in een zaaltje met slechte koffie zitten. Daarom zijn onze trainingen online. Zo volg je ze in je eigen tijd, waar jij wilt en zo kan je altijd nog even terugzoeken hoe het ook alweer zat. Just push play. Zorg zelf voor je favoriete koffie of thee.

© 2018 ONMA b.v. - Alle rechten voorbehouden - online marketing by Forresult